Заробіток в інтернеті з виводом на карту


    Робота в інтернеті з виводом на карту
    Знайти онлайн роботу значно легше, ніж звичайну, однак проблема заключається в тому, що дохід може бути нестабільним, та через відсутність відповідних знань низькооплачуваним. Простіше кажучи розмір зарплатні буде залежити від бажання вчитися новому, та звісно працювати.

    Популярні способи онлайн роботи без вкладень

    Продаж свого інтернету - встановлюєте на свій пристрій (комп'ютер, ноутбук або телефон) програму, яка використовує вашу мережу, швидше за все в цілях роздачі як VPN. Дохід складає до 20 центів в день. Мінімальна сума для виплати складає $20. Кошти виводяться на гаманець Paypal, або на криптогаманець Metamask.

    Завдання в соц мережах - найпопулярніший сайт для роботи в соціальних мережах. Робота заключається в тому, щоб ставити вподобайки, підписуватись на профілі, писати коментарі, та переглядати відео. Оплата в рублях проте їх можна конвертувати в гривні через платіжну систему Пеєр, та вивести на банківську карту.

    Гроші за реєстрацію - це один з найпростіших способів, який дозволяє отримувати невеликий дохід. Ряд банків платить новим користувачам від 50 до 100 гривень лише за реєстрацію і при цьому зовсім не обов'язково користуватися його послугами. А ще є звичайні люди, які готові платити за те, щоб ви зареєструвалися на їхньому сайті, винагорода складає від 3 центів до 10 доларів.

    Розгадування капч - біржа для розгадування капч, платить небагато, проте якщо поєднувати даний спосіб з іншими низькооплачуваними проектами, вийде приємний місячний бонус у вигляді 10-15 доларів. Оплата в доларах, можна вивести на Пеєр, або одразу на банківську карту з конвертацією в грн. 

    Прості завдання - проект де можна отримувати кошти виконуючи дрібні завдання, наприклад зареєструватися на сайті, проголосувати за когось, написати відгук, пограти у гру, завантажити додаток на телефон та інше. Середній місячний дохід становить 80-120 доларів. Вивести гроші можна на карту або на Пеєр.

    Викладати відео на Youtube - дохід з перегляду ваших відео роликів. Що потрібно зробити для початку:
    1. Створити канал.
    2. Завантажити відео (можна навіть не свої, беремо англомовні відео з великою кількістю переглядів, суть яких не в словах, а в діях. Завантажуємо такі відео на канал, але оформляємо їх з українськими заголовками та описом).
    3. Назбирати 1000 підписників.
    4. Назбирати 4000 годин переглядів за останні 365 днів.
    5. Подати заявку на монетизацію відео через Google Adsense.

    Українські відео канали приносять від 5 до 500 доларів на місяць. Гроші відправляють щомісяця 21 числа, swift переказом на доларову карту.

    Вести блог - сервіс для створення та просування блогів в пошукових системах Google, Bing та ін. Для початку потрібно обрати тему, яка вам довподоби, писати на цю тему публікації, та монетизувати їх рекламою. Місячний дохід становить від 100 до 3000 доларів, залежить від кількості людей, яка переходить на ваш блог. Спосіб отримання коштів залежить від сайту з яким домовлялись про рекламу.

    Вести сайт - конструктор для створення сайтів. Суть проста, обрали партнерську програму, наприклад щось із продажу товарів, чи послуг, нехай це буде продаж ноутбуків, створили сайт де просуваємо дану послугу. Трафік (тобто клієнтів) можна залучати через соціальні мережі або пошукові системи. Оплата до 3000 доларів на місяць. На руки отримується згідно умов з партнерською програмою.

    Завдання на фріланс (freelans.ua) - біржа де розміщуються одноразові завдання, які в основному потребують від робітника відповідних знань, а саме як:
    • Намалювати логотип.
    • Змонтувати відео.
    • Написати статтю.
    • Написати програму.
    • Створити сайт.
    • та ін.

    Можна отримувати до 1500 доларів в місяць. Отримати грощі можна на банківську карту.

    Блог в медіа мережах - соціальні мережі, які можна монетизувати рекламою. Розмір доходу залежить від типу партнерки та кількості приведених клієнтів, при налагодженій системі за місяць буде виходити від 300 доларів. 

    Вебмодель - для старту досить мати тефелон з камерою та інтернет. Роздягатись зовсім не обов'язково, наприклад моя знайома заробила за шість годин 22 долара просто розмовляючи з хлопцями.

    Найманий працівник - сервіс для пошуку віддаленої роботи. Вакансій безліч, від адміністратора онлайн магазину до перекладача іноземних мов. Місячна зарплатня становить 7000 - 30000 гривень. Оплата відправляється на банківську карту. 

    Скріншоти моїх виплат

    Звіт по отриманих мною коштах в деяких вищезгаданих сайтах:
    Vserf

    2Капча

    заробіток в інтернеті Google Adsense + Blogger
    Google Adsense + Блог на Blogger

    Заробіток в інтернеті Adsense + Youtube
    Google Adsense + Youtube

    Висновок

    Онлайн робота так само, як і звичайна потребує значних зусиль, щоб забеспечити свою фінансову стабільність та незалежність. Якщо ви не опануєте основні інтернет професії, то зможете отримувати лише невеликі суми.

    Відповіді на часті запитання

    Блок з відповідями на часті запитування читачів:

    Я шукаю українські сайти які платять гроші, чи є такі серед вищезгаданих?
    Усі вищезгадані сайти співпрацюють українськими користувачами (та виплачують кошти) навіть під час війни.

    Мені потрібно швидко заробити що мені краще вибрати?
    Раджу Vserf та Спрінт.

    Як заробити 3000 грн за день?
    На початковому етапі без знань це нереально, вивчить одну з популярних онлайн професій та англійську мову.

    Поділитися: