Як заробляти на лайках в Тік Ток та Інстаграмі


    Щоб отримувати гроші за вподобайки, підписки і коментарі через спеціальні сервіси достатьно мати профіль в Instagram, TikTok, Telegram та інших популярних соц мережах. 

    Звичайно дохід від такої роботи не покриє усі необхідні затрати пересічного українця, однак якщо ви проживаєте один, то може вистачити на сплату комунальних послуг, інтернету і ще вистачить на похід за харчами. 

    В середньому за місяць, з одного сайту можна отримати близько 1500 - 3000 грн. Якщо ви посередник, тоді ваш дохід може скласти 1000 доларів, більш детально про це дивіться у відповідях на часті запитання в кінці даної публікації.

    Як заробляти на лайках та підписках

    Для того, щоб почати і саме головне, щоб отримувати якомога більше вам необхідно:

    1. Створити профілі в усіх популярних соціальних мережах.
    2. Бажано завантажити справжню аватарку (або створити щось схоже в нейромережі)
    3. Місцем свого проживання вказуйте великі міста, Київ, Львів, Дніпро і т.д.
    4. Чим більше підписників та друзів, тим більше завдань вам буде доступно.
    5. Також публікуйте хоча б декілька постів, це теж впливає на кількість завдань.

    Це основні пункти, які вам необхідно виконати. Також корисно буде знати, що жіночі сторінки в Інстаграмі отримують більше завдань, ніж чоловічі.

    Сайти для заробітку на лайках та підписках 

    Отже з основними пунктами ми розібрались, тепер не менш важливий момент, а саме сайти на яких ви зможете працювати як з мобільного телефону так і з комп'ютера. 

    1. Vkserfing - Одна з найбільших бірж, а також по написанню коментарів, перегляду відео та сторіз. Тут завжди багато завдань та відносно прийнятна ціна за їх виконання. Співпрацює з Інстаграм, ТікТок, Телеграм, Likee, та Vkontakte (через VPN). Кошти можете вивести на свій гаманець в Payeer або Perfect Money. Щоб замовити виплату на вашому балансі повинно бути не менше 100 рублів. Гроші виводяться по суботах, тому заявку потрібно подати до суботи. З 30 вересня 2023 ціна на деякі завдання виросте на 50-100%.

    2. Everve - Англомовний проєкт (є українська мова), для реєстрації необхідно мати акаунт в Гугл. Працювати можна використовуючи TikTok, Instagram, Youtube, Telegram та Twitter. Ціна за завдання трохи нище середньої по ринку, проте самих завдань дуже багато. Окрім цього є додаткові завдання у вигляді перегляду сайтів, за цей тип завдань платять так само. Гроші можна вивести на PerfectMoney, Payeer, AdvCash або Litecoin, Dash, Dogecoin (гаманці яких також присутні на Payeer).

    3. Seosprint - Це букс який дещо відрізняється від звичних бірж, тут завдання перевіряються вручну. Оплата на гідному рівні в гривнях - доларах. В основному розділі із "Завданнями" є можливість відфільтрувати необходні завдання по типу соц мереж.Отримати гроші можна в любий момент, для цього достатьно мати гаманець на Payeer, або карту Visa\Mastercard. З осені 2022 є можливість виводити на криптогаманці USDT та BUSD.

    4.
     Vktarget - Мегапопулярна біржа в якій працюють люди з усього СНД. Тут близько 12 соціальних мереж, та трохи вищі ціни за виконання завдань. Для підключення своїх соц мереж перейдіть в розділ Налаштування. Мінімальна сума для виплати становить 15 рублів. Замовляти можна в любий момент, гроші приходять на протязі двох днів. Для українських робітників краще виводити кошти на Qiwi або Payeer. З 2023 року запровадили новий розділ для робота на Опитуваннях, оплата від 10 до 30 рублів. А також виконання завдань по типу реєстрації, та завантаження додатків з Playmarket.
      
    5. SproutGigs - Ще один англомовний сайт, де окрім довільних завдань можно також праюцвати в TikTok, Telegram, Facebook та ін. Щоправда таких завдань тут небагато, трохи більше завдань по переглядам відео на Youtube. Середня ціна за одне завдання в соц мережах від 5 до 14 центів, за інші завдання можна отримувати до 3 та вище доларів, все залежить від вашого рейтингу, чим вище рейтинг робітника, тим більше завдань йому буде доступно. Отримані кошти можна вивести на Airtm, Uphold, або Litecoin (лайткойн адреса надається в Payeer гаманці) далі з Payeer можна вивести на свою банківську карту.

    6. Vlike - Тут все теж саме, ставте лайки та підписуйтесь на інших учасників в Youtube, Vk, Instagram. Отримати кошти можна на гаманці Payeer, або на український номер телефону, а з нього на банківську карту. Нещодавно платформа оновила дизайн сайту і працювати стало ще легше, а найголовніше те, що ціни на деякі завдання зросли до 30 копійок.
    Відео інструкція (завантажуєеться)

    7. Wiq (сайт більше неактивний) - відносно новий проект, з автоматичним підтвердженням виконаних завдань. Працювати можна в Інстаграмі та Твіттері, а також на переглядах відео в Youtube. Плюс в тому, що не потрібно підключати акаунти для початку роботи. Гроші можна вивести на Payeer або Перфект мани.
      
    8. Likesrock (НЕ РЕКОМЕНДУЮ дану біржу. Через деякий час система запросить підтвердити ваш вхід через ID відправлений на вашу пошту, на цьому все, ID не приходить в результаті доступ до сайту із грошима втрачено, адміністрація на запити не відповідає). Ще одна велика біржа. Від перших двох відрізняється тим, що тут діє своя валюта MSH, та євро. 
    Реєстрація \ Відео інструкція

    9Cashbox - Підійде тільки тим, в кого є гаманець на Webmoney та підтверджений формальний атестат. Ціни за завдання досить великі, але завдань мало, тому система пропонує виконувати завдання ручного підтвердження, яких тут понад 1000. Мінімальної суми для виплат немає, кошти поступають на гаманець Вебмані на протязі 10 хвилин.

    10Forumok - На перший погляд складний функціонал, однак, якщо розібратись, можна винести норм дохід, тому що тут найвищі ціни від 1 до 32 гривень (3-82 рублів) та більше. Саме тому власники завдань в більшості випадків обирають тільки ті акаунти в яких є багато друзів та підписок, регіон в основному Україна та Росія. Гроші можна вивести на Qiwi, Webmoney, Юmoney, для цього на балансі повинно бути не менше 200 рублів.

    На цьому можна зупинитися, якщо будуть з'являтися нові проєкти, вони одразу ж будуть занесені в цей список, тому час від часу заходьте на цю публікацію, щоб не прогавити гідний уваги проект. 

    Фото звіт по та виплаченим коштам

    Vkserfing
    everve net виплата
    Everve net
    виплата грошей з кешбокс
    Cashbox
    виплата грошей з WIQ
    Wiq
    Seosprint
    Vlike
    Vktarget
    Forumok

    Висновок

    З наведеного матеріалу стає дійсно зрозумілим той факт, що заробляти в інтернеті все ж таки можливо. І що саме головне це один із самих простих та швидких способів отримання перших грошей онлайн без жодних вкладень.

    Відповіді на часті запитання

    - Де можна заробляти на лайках в гривнях?
    Українських сайтів такого типу не існує, ви можете отримувати іншу валюту, та згодом виводити її на банківську карту вже в гривнях

    Чи можна працювати в ТікТок, на яких сайтах це краще робити?
    Так звісно можна, наразі, для цього краще підійдуть Vkserfing та Vktarget.

    Я хочу підзаробити на коментарях, який сайт для цього обрати?
    Краще всього обрати Vkserfing, Forumok та Seosprint

    На деяких сайтах кошти можна виводити тільки на Вебмані, чи можу я користуватися цією системою в Україні?
    В Україні цей ресурс недоступний для всіх користувачів інтернету. В пошуковій системі Гугл є безліч інструкцій як працювати з України. Одна з таких є на Forumok.

    Яку біржу обрати для заробтіку на лайках та підписках в Instagram?
    Для цього краще обрати VkSerfing, Vlike, Wiq та Seosprint. Бажано для кожного з цих прєктів використовувати різні профілі, тому що Інстаграм блокує профілі з високою активністю.

    Як Збільшити свій дохід?
    Щоб збільшити свої доходи частину від отриманих коштів я вкладаю в інвестиційні фонди та криптовалюту. На сьогоднішній день це один із самих простих та безпечних способів збільшення свого капіталу.

    Які ще є варіанти доходу на лайках та підписках?
    Ви можете перекваліфікуватися в промоутера або посередника. В середньому посередники мають 1000 доларів на місяць. Також для початку вам знадобиться власний блог, інструкцію знайдете на головній сторінці мого блогу.

    Поділитися: