Гроші за реєстрацію в банку, від 50 до 100 гривень на карту


    Відео супровід:

    100 гривень за реєстрацію на карту

    Кожен українець, якому вже вповнилось хоча б 16 та 18 років може отримати швидкі гроші просто зареєструвавшись на одному з вказаних в даній статті сайтів. Це може бути як банк, так і звичайний сайт де виконуються мікрозавдання.

    50 та 100 гривень на карту за реєстрацію

    До вашої уваги список проектів, які я перевірив особисто та отримав кошти згідно з умовами, які там зазначаються. Головна умова для отримання бонуса:

    1. Відкрийте цю сторінку з телефона, або планшета.
    2. Перейдіть за посиланням в назві банку.
    3. Встановіть додаток в Playmarket.

    інакше ви не отримаєте грошову винагороду, приклад посилання:

    посилання на сайт

    Sensebank - надає вам 100 бонусів (гривень) при активації карти Хамелеон. Ці бонуси зараховуються на ваш рахунок в Cashclub, звідки ви одразу можете вивести їх на свою карту, або витратити на предмети розкошу. Серед плюсів банку можна виділити безкомісійний переказ коштів між банками, теж саме стосується зняття готівки з банкоматів. Також наразі це єдиний банк в Україні, який щомісяця сплачує вам 4% річних на залишок на вашому рахунку. Для участі вам повинно бути 16 років.


    Ukrsibbank - дарує 150 гривень кожному новому клієнту. Умови прості реєстрація, та активація карти. Кошти нараховують напротязі місяця. Особисто я отримав свою винагороду через 7 днів. Скріншот підтвердження виплати вказав нище. Приклад заповнення анкети:




    Monobank - реєструватися можна з 16 років. Після чого ви отримаєте винагороду у вигляді 50 гривень. Проте ці кошти вам нарахують не на карту, а на Кешбек. Щоб вивести винагороду на карту на кешбек рахунку повинно бути не менше 100 грн. 


    Tascombank - при активації дебетової карти вам нарахують 100грн. Однак ці кошти так само попадають у ваш бонусний розділ, звідки ви можете перевести його на карту. Зробити це можна напротязі одного місяця, якщо не встигните, бонус згорає атоматично. Участь з 18 років.


    A-bank - виділить вам 50 гривень одразу після реєстрації. Вказані кошти будуть знаходитися в Кешбек розділі, вже з нього виводите на свою карту. Участь можуть приймати особи яким вже виповнилось 18 років.


    Sportbank (з 6 травня 2024 припиняє існування переходить в Таскомбанк)- для осіб старше 18 років, при активації карти з кредитним лімітом отримаєте бонусні сто гривень, при цьому не обов'язково користуватися кредитними коштами, але підчас реєстрації вкажіть, що місячний дохід не менше 15 000 гривень. Відкриття депозиту також винагороджується. Серед плюсів, оплата за телефон, зняття готівки, або відправка коштів на інші банки не обкладається комісією.


    Звіт по отриманих бонусах

    Звіт в скріншотах (які в мене збереглися) по отриманих мною коштів за реєстрацію у вище вказаних банках та сайтах. В деяких я реєструвався давно тому на даний момент сума бонусів може відрізнятися:

    150 гривень за реєстрацію в Ukrsibbank
    Ukrsib

    55 гривень за реєстрацію в Sportbank
    55 грн. від Sportbank, бонус за 2019 рік

    50 гривень за реєстрацію в Monobank
    50 грн. від Monobank

    100 гривень за реєстрацію в Tascombank
    124 грн. від Tascombank

    100 гривень за реєстрацію в Sensebank
    100 грн. від Sensebank

    Висновок

    Буквально з 1 годину ви можете заробити 400 гривень, якщо активуєте рахунки на вказаних проектах, якщо вам ще не має 18 тоді ця сума складе всього 50 гривень. Та не засмучуйтесь з часом я додам сюди нові проекти та вкажу напрямки де, та як збільшити отримані кошти. 

    Щоб бути в курсі цього підпусйтесь на мої соцмережі та додайте сайт в закладки (CTRL+D)


    Відповіді на часті запитання

    Блок із відповідями, які користувачі задають найчастіше:

    1) Де відкрити віртуальну карту?

    Будь-який з наведених вище банків дозволяє це зробити. Достатьно лише зарєструватися, та обрати тип карти.


    2) Як можна заробити гроші в інтернеті?

    Вказані тут сайти допоможуть вам отримувати певну кількість грошей, однак для повної зайнятості вам потрібно освоїти відповідні онлайн чи офлайн професії, наприклад: Вебдизайн, Створення сайтів та блогів, Програмування, SEO (пошукове просування сайтів), SMM (просування соц мереж), Копірайтер (написання текстів), Перекладач з іноземних мов, Адміністратор соц мереж, Виконання простих завдань, тощо.  


    3) Як покласти гроші на картку монобанк за кордоном?

    Для цього досить просто відправити кошти з однієї карти на іншу, або скористатися системою Sepa яка є в додатку Monobank. Ще один спосіб це Swift переказ.


    4) Що таке бездепозитний бонус?

    Коли ви користуєтесь картою банку на ваш рахунок нараховується щомісячний бонус, розмір бонусу залежить від річної ставки, яку встановлює сам банк, та кількості грошей на вашому рахунку.


    5) В якому банку можна отримувати бездепозитний бонус?

    На сьогоднішній день така можливість є лише в Sensebank, який надає 4% річних на залишок на вашому балансі.


    6) Де можна отримувати Кешбек?

    Усі зазначені тут банки надають таку можливість. Проте більш вигідним варіантом буде Sense Bank, тому що окрім кешбеку вам будуть нараховувати бездепозитний бонус.


    Поділитися: