Blogger: Для чого потрібні Сторінки

Відео по темі сторінки в Blogger:
Blogger: Для чого потрібні сторінки?

От ці блоггери, взяли тай добавили два однакових інструмента для написання контенту, ну майже однакових. І який з них обрати, "Сторінки" чи "Публікації"? Можете обрати те, що вам більше підходить, однак з власного досвіду скажу, що вам буде зручніше вести блог створюючи контент саме в Публікаціях. Щоправда ви можете помітити, що в цьомо блозі я в основному використовую Сторінки. Вся справа в тому, що я постійно експерементую з інструментами Blogger і в даному випадку для експеремнту я обрав саме Сторінки, а не Дописи.

Для чого потрібні сторінки. Різниця між Сторінками та Публікаціями 

Як ви вже помітили Сторінки виконуються ті ж самі функції, що і публікації. Але у Сторінок трохи менше налаштувань, ніж у Публікацій, порівняйте їхні праві панелі з налаштуваннями. Однак решта інструментів, які розташовані в горі, нічим не відрізняються. Сторінку нам дали для того, щоб створювати додаткові матеріали блогу, щоб вони не змішувались з основним контентом і замість виразної та чіткої будови де все йде послідовно та по темі, не виникало каші. Яку ж саме інформацію ви можете відтворювати на Сторінках:

  • Контакти - ваш email, номер телефону, соціальні мережі, тощо.
  • Про нас - інформація яка дає зрозуміти про що блог.
  • Про автора - хто автор, біографія, чим займеється, хоббі, чим більше інформації тим краще.
  • FAQ - відповіді на часті запитання читачів
  • Правила користування - яких правил потрібно дотрумуватись в блозі

В основному блоггери створюють саме такі сторніки, однак ви можете записувати туди все що вам необхідно, що не буде заважати чиатачам сприймати основний контент. Тому що, якщо ви змішаєте основний контент з неосновним це може вплинути на дії читача таким чином, що він покине ваш блог і можливо вже не повернеться. А наша мета втримати його будь якою ціною.

Плюси та мінуси Сторінок

В Сторінках на відміну від публікацій немає можливості задати категорії. Наступний мінус, це відсутність форми для створення постійних посилань, але з цієї ситуації є простий вихід. Перш ніж записати заголовок, переведіть його в трансліт і вставте в строку для заголовку одразу після створення Сторінки. Щодо плюсів Сторінок, завдяки тим таки посиланням Сторінки обходять Публікації, оскільки в посиланнях сторінок не має дати, що робить його значно коротшим, ніж посилання публікації.

Ще до мінусів можна віднести той факт, що в багатьох сторонніх шаблонах вебдизайнери обмежують Сторінки в тих функціях, які вони задають Публікаціям. Наприклад може бути відсутня форма для коментарів, відсутній сайдбар, кнопки соціальних мереж та інше.

Отже ми з вами закінчили вивчати розділ Сторінки і на черзі в нас вивчення Макету.


Поділитися: