Куди Краще Інвестувати Гроші В Україні


    Щоб інвестувати в Україні та заробляти на криптовалюті достатньо мати невеликий капітал, це може бути навіть 100 доларів, з яких в підсумку можна зробити один мільйон. Так, звучить нереально, але подивіться моє відео під назвою "Як Заробляти на Криптовалюті, самий простий спосіб" і вже потім робіть висновки.

    Інвестиції в криптовалюту

     

    Звісно все це розраховано на довготривалий термін і досягається при певних умовах про які власне я розповідаю в даній публікації, та одній особливій людській якості, яка притаманна далеко не всім, а саме терпіння.

    Зрозуміло, що чим більший наш стартовий капітал, тим більше ми на ньому заробимо, однак якщо у вас за пазухою дірка від бублика і жодних навиків для заробітку, як власне колись це було зі мною, тоді почніть заробляти свій капітал з:

    Після чого починайте потрихи  інвестувати. 

    Як заробляти на криптовалюті в Україні інвестуючи?

    Самий оптимальний варіант для кожного з нас, це заробіток на зростанні та падінні цін на криптовалюту. Тобто купуємо крипту, коли вона дешева, та продаємо, коли її курс зростає.

    Наприклад, я придбав 200 монет XRP Ripple на 100 доларів по ціні 50 центів за одну монету. Через два тижні ціна однієї монети сягала 1 долару 96 центів. Множимо 200 на 1.96 в результаті маєм 396 доларів.

    Про це я більш детально розповідаю в відео "Куди Краще Інвестувати Гроші В Україні 2021" дивіться нижче.

    Чи завжди можна заробляти таким чином? По суті так, але на ринку є два основні цикли, бичий, та ведмежий. Коли ринок бичий його активність просто зашкалює, входить дуже багато інвесторів і постійно вливається величезна кількість грошей, завдяки чому ціни на криптовалюту зростають до небес. Відповідно, коли ринок ведмежий активність майже нульова і заробити на різниці курсу вже не так легко.

    Як та де купити критовалюту?

    Для купівлі та зберігання криптовалюти я використовую біржу Binance, та платіжну систему Payeer, де також є можливість придбати криптовалюту, щоправда на Payeer зібрано тількі популярні види монет. Тоді як на Бінансі вони присутні майже в повному складі.

    Вивести гроші з Binance можна на карту Приватбанку, Монобанку, або будь-якого іншого банку України. Ось покрокова інструкція:

    Висновок

    Так, ризики є завжди і будь де. А особливо в даних проектах, тому вкладайте тільки ту сумму, яку не шкода втратити. 

    Поділитися: