Теми для створення сайту або блогу на Blogger

Те за що ми так любомо Blogger це можливість обрати тип дизайну для свого сайту, або блогу. Це досягається шляхом встановлення відповідної Теми Blogger. В мережі є безліч крутих шаблонів, які можна завантажити безкоштовно. 

Однак навіть професійний вебдизайнер не налаштовує Тему під пошукові системи Гугл, Бінг та ін, а це є надважиливо, якщо ви звісно збираєтесь просувати ресурс в пошукових системах. Гарний сайт не вирішує проблеми SEO, це в першу чергу робить його HTML налаштування та ваш контент. Що саме входить в HTML налаштування можна переглянути за посиланням.

Популярні SEO Теми для Blogger


OpenSpot

Це найпродуктивніша Тема в плані SEO створена спеціально для ледачих блогерів). Родзинка в тому, що головні сторінки категорій будуть відкритими для індексації, а спеціально підібраний шаблон, яким є OpenSpot з цих самих сторінок категорій формуватиме для пошукових роботів так звані Лонг Ріди (Long Read).

Valkyrie

У газетах про нього не напишуть, він сам про себе розкаже. Є у блогерів одна проблема, хочеться додати все і відразу, і щоб красиво було, але де знайти такий шаблон? Ну Валя, чого мовчиш, твій вихід. Соромишся? Гаразд, я скажу. Про дизайн не буду, тут і так все зрозуміло. Для блогера головне створити Спільноту, так ось з Valkyrie це можна буде зробити набагато легше і швидше.

UberSpot

UberSpot відмінне рішення для тих, кому важливий гарний дизайн, SEO оптимізація і ефективний функціонал. У цій темі ви знайдете ряд крутих і продуктивних новинок, наприклад новий віджет Інстаграма, Карти сайту, Публікацій, Коментарів та ін .. Так само ви зможете скористатися двома різними типами макетів Блог, або Інформаційний сайт.

Unstoppable

Unstoppable "Підкорювач ніш". Це ідеальне рішення для сайтів і блогів з однією тематикою. Задумка при створенні Теми була в тому, щоб реалізувати нескінченну навігацію, пересування по якій зможуть відстежувати пошукові системи. Таким чином нова система навігації на відміну від попередніх не просто збільшить поведінковий фактор, але і в повній мірі відобразить його, що спричинить за собою зростання позицій сайту в пошуку. Але це ще не все, Unstoppable ідеально підійде для ресурсів трафік яких в основному з мобільних пристроїв. Чому? Тому що з появою SEO тренда mobile first index, Гугл став цінувати не тільки швидкість завантаження сторінок, але і зручність використання сайту на мобільних пристроях. І Unstoppable повністю відповідає даному критерію.

Z-Index

Сконструйований на базі нових Тим Блоггер з серії (СNES). Здатний вирішувати багато поставлених завдань. Можете використовувати його з усіма віджетами, або частково, як персональний інформаційний блог. Швидкість завантаження сторінок приємно здивує.

BlogBoard

BlogBoard один з кращих Грідер. Пропонує відразу кілька стилів. Можна використовувати під блог-інтернет магазин. Він відмінно впорається з презентацією ваших навичок і послуг так що підійде і для портфоліо.

ExGpress


Єдине, що вам потрібно знати про ExGPress це те, що він володіє найзручнішим функціоналом, під стать соціальної мережі, що забезпечить вашому сайту великий відсоток повернень. До всього можна додати SEO оптимізацію, високу швидкість завантаження і великий запас місця для гаджетів і реклами. ExGPress опрацьовувався спеціально для комфортного перегляду контенту і найкращого взаємодії з пошуковими системами, саме це робить його одним з кращих шаблонів для blogger на сьогоднішній день. Днями додали йому нову функцію, плаваючі сайдбари, при прокручуванні сторінки вниз або вгору сайдбари з віджетами пересуваються слідом за скроллінгом.

ExGPress 1.2


Ті, хто вже знайомий з першою версією шаблону ExGpress, тепер можуть оцінити роботу нової версії 1.2 Основні зміни: Додано слайдер обраних повідомлень, Нове вікно пошуку, Встановлено нумеровану посторіночну навігацію замість Infinite Scroll.

Dream Press

Dream Press, входить в число кращих тим Blogspot. У ньому ви побачите сучасний, елегантний, стильний і простий дизайн. В цілому, всі ці якості допоможуть утримати читача на сайті.

GridLine

Grid Line це сучасний і стильний шаблон для blogspot. Всі його елементи ретельно відібрані, оптимізовані і збудовані таким чином, щоб максимально сконцентрувати увагу читача на контенті. Grid Line був створений не тільки для успішного просування вашого веб-ресурсу в пошукових системах, але і для того, щоб його читачам завжди хотілося повернутись для перегляду нових публікацій.

GreenLess

Ідеальний варіант для новинного блогу. За допомогою GreenLess ви можете ділитися зі своїми читачами і клієнтами останніми новинами з вашого життя. Сьогодні багато комерційні проекти ведуть новинні блоги, тим самим піднімаючи рівень продажів. Зв'язати даний шаблон можна і з іншими темами наприклад спорт, ігри, кулінарія. Дизайн GreenLess зроблений в переважно світло-зелених тонах. З GreenLess ваш контент буде виглядати ще краще.

SupeFast

Цей екземпляр може похвалитися найшвидшою швидкістю завантаження сторінок. Super Fast BT для тих вебмайстрів та блоггерів, які цінують своїх читачів. Будь в топі з Super Fast BT.

Поділитися: